Informasi Dota Terbaru

10 09 2009

Berhubung aroma Dota di blog ini udah kental banget…

Info 6.63 dari blognya Icefrog:

“The first thing I started on a couple of weeks ago (after we were finally done with 6.62/1.24) was experimenting with a bunch of different item changes (heart, bloodstone, treads, phase boots, pipe and many more).
There will also be a nice surprise for everyone in 6.63

Oh iya. Peringatan basi: Sebelum Frozen Throne diupdate ke versi 1.24, kita cuma bisa maen Dota sampe versi 6.61b. Makanya ayo dong ada yang ngupgrade Frozen Throne di Comlabs ke versi 1.24!

Ada pelacur-pelacur yang ngomong “Tapi di Bnet masih make 1.22” dasar tolol siapa juga yang maen Bnet di comlabs lantai 3?! Kalo mo Bnet sono di rumah ato di MD…

(sebenernya gw sendiri bisa tapi males banyak kerjaan yang jauh lebih penting)

by GrimmJaw

Advertisements

Actions

Information

One response

10 09 2009
Reioire

apapun changelog nya nanti.. gw tetep IMortal BAnget..fufufu
gw<<<anti b.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: